0:00

Primarul Laurențiu Leoreanu a lăsat deoparte supărarea pe care o purta liberalilor pe tema contorizării individuale a apei și a dat aviz favorabil formațiunii pentru a amplasa, până pe 11 mai, un cort în centrul municipiului în care romașcanii să semneze o petiție care să îndemne autoritățile să ia în serios problema contorizării și facturării individuale a apei.

Ieri, la cortul situat în Piața “Roman Vodă”, se afla tocmai candidatul din Roman al PNL la alegerile europarlamentare – Diana Nicolae, în câteva ore aceasta convingând aproape 20 de oameni să semneze petiția. Aceasta spune că va solicita autorităților, în perioada imediat următoare, un aviz pentru amplasarea de corturi și în alte zone ale orașului.

Totuși, Poliția Locală este cu ochii pe reprezentanții PNL, în avizul semnat de primarul Laurențiu Leoreanu stipulându-se clar că respectiva acțiune nu trebuie să perturbe circulația oamenilor și că sunt interzise folosirea mijloacelor auditive de publicitate electorală. Cei care vor să semneze petiția trebuie doar să-și treacă numele, numărul de telefon și să semneze. (C. MATEI)

Articolul precedentLa Cenaclul de joi, Emil Ariton
Articolul următorDouă drumuri judeţene au nevoie de asfalt