Primarul Dragoș Chitic și-a anunțat candidatura pentru Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFără a preciza, deocamdată, partidul, Dragoș Chitic a anunțat astăzi, 13 august, că a decis să participe la alegerile locale din această toamnă. Mai multe surse converg spre ideea că va candida din partea PMP.

Din dorința de a continua proiectele pentru municipiul Piatra-Neamț, așa motivează în postarea sa pe facebook:

„Am urmărit cu mare atenție mișcările de pe scena politică locală din ultimile două săptămâni și am analizat candidaturile anunțate pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Am constatat că unii politicieni locali nici acum nu au înțeles că strategiile politice de succes nu se fac în laboratoare obscure, ci se construiesc transparent, pe principii corecte, stând de vorbă cu oamenii, ascultând și respectând colegii onești din echipă și neignorând realitățile evidente. 

Am constatat, totodată, că există un risc major ca orașul Piatra-Neamț să ajungă condus de oameni care să-l întoarcă în timp, distrugând ceea ce am construit în acest mandat.

Orașul trebuie să fie condus și în următorii ani de un primar care să consolideze normalitatea în administrație, să continue parcursul bun din ultimii ani, să implementeze cu succes proiectele din fonduri europene câștigate în acest moment și să continue în același ritm atragerea fondurilor nerambursabile care vor genera dezvoltare și progres.

Din aceste motive am ales să candidez  pentru încă un mandat de primar al municipiului Piatra-Neamț. Nu pot lăsa orașul pe mâna unor oameni nepricepuți sau care vor să reînvie practicile trecutului. Nu pot asista nepăsător la riscul de a rata perspectiva creată pentru  dezvoltarea accelerată a  orașului  în anii ce vin,  prin implementarea cu succes a  proiectelor accesate pentru oraș, îndeosebi a celor 24 de proiecte europene în valoare de 52 de milioane de euro pentru am muncit și am semnat deja contractele de finanțare.

Am primit în ultimile două săptămâni sute de mesaje de susținere, de încurajare să nu cedez, să mă lupt cu nedreptățile și vă mulțumesc tuturor.

V-am simțit aproape, așa cum ați fost în toată perioada madatului meu de primar și sunt convins că veți fi în continuare.

Voi continua să fiu, în primul rând, omul Dragoș Chitic pe care l-ați cunoscut, care v-a ascultat pe fiecare și care s-a străduit de fiecare dată să rezolve problemele prezentate și lângă care știu că veți fi în număr mare, în acest proiect pentru următorii patru ani.

Pentru ca reușita să fie asigurată, este nevoie de o echipa, împreună cu care să pot pune în practică ceea ce mi-am propus. În perioada următoare voi anunța și echipa cu care vom face din Piatra-Neamț orașul european de care să fim mândri, în care fiecare cetățean  să se simtă confortabil și respectat. Dumnezeu să ne ajute!”.

C.I.

Articolul precedentO agentie de marketing online te sfatuieste ce platforme de social media sa folosesti in functie de tipul afacerii tale
Articolul următorUn bărbat a murit electrocutat, altuia i-a explodat butelia în față