Mai multe străzi din Piatra Neamț, care au fost doar pietruite, se află în plin proces de modernizare, conform programului anunțat de primărie. Până la această dată, au fost finalizate lucrările de betonare sau asfaltare pentru 8 astfel de străzi și urmează ca, până la sfârșitul acestui an, atât cât permit condițiile meteo să se finalizeze alte 4.

Primăria vrea ca toate străzile din Piatra Neamț să fie modernizate, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Anul acesta un număr de 15 străzi din toate cartierele orașului, care nu au avut niciodată asfalt, au fost prinse în programul de modernizare. Am finalizat până la această dată străzile: Spicului, Cetinei, Peste Punte, Mărțișor, Macului, Dudului, Lalelelor și Cicoarei. Sunt în lucru acum Bălțătești, Bahrin și Aurel Băeșu. Urmează ca tot în acest an să  fie realizate lucrări de modernizare pe străzile Barajului, Cucului, Vărăriei și Ciocârliei. Pe lângă modernizarea străzilor pietruite continuăm și anul acesta reparațiile capitale la peste 100.000 mp de căi rutiere a căror stare necesită o astfel de intervenție. Modernizarea străzilor din oraș este o prioritate și vom continua până la atingerea obiectivului propus: Piatra-Neamț  un oraș cu toate străzile asfaltate”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Primăria vrea ca toate străzile din Piatra Neamț să fie modernizate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe lângă lucrările de modernizare a străzilor realizate din bugetul local, Primăria Piatra-Neamț are pregătite și proiecte europene, prin care își propune să modernizeze câteva artere importante din oraș cum ar fi Bd. Traian, Pţa Mihail Kogălniceanu, Bd. Decebal, Str. Mihai Viteazu,  Bd. Dimitrie Leonida, Pţa. Ștefan Cel Mare și Bd. Republicii. (I.Ș.)

Articolul precedentHoțul „păianjen”: a intrat pe geam și a furat 3 telefoane de 9.000 de lei
Articolul următor9 ani de pușcărie pentru violatorul criminal prins la Catedrala Mântuirii Neamului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.