0:00

Primăria Târgu-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 6 funcții publice de execuție vacante: 3 posturi de inspector, două posturi de polițist local și un post de consilier juridic.

Cele 6 posturi scoase la concurs sunt: Inspector, clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Peisagistică din cadrul Serviciului Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Cadastru; Inspector, clasa I, gradul profesional asistent la Biroul Buget-Prognoze-Contabilitate; Consilier juridic, clasa I, gradul profesional principal la Compartimentul Contracte-Serviciul Juridic-contencios, administrație locală; Polițist local, clasa III, gradul profesional debutant la Compartimentul disciplină în construcții, afișaj stradal din cadrul Poliției Locale; Polițist local, clasa I, gradul profesional principal la Compartimentul protecția mediului; Inspector, clasa I, gradul profesional debutant la Biroul Informatică, Evidența Persoanei de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei.

Concursul va avea loc la sediul Primăriei Târgu-Neamț și va consta în selecția dosarelor, după care vor urma proba scrisă, ce se va susține pe 28 aprilie, ora 10 și interviul, care va avea loc pe 30 aprilie. Dosarele de înscriere se pot depune până la data de 17 aprilie, ora 17, la Compartimentul Registratură, Relații cu publicul, Arhivă din cadrul Primăriei Târgu-Neamț. Mai multe relații pe site-ul primăriei: www.primariatgneamt.ro. (C.T.S.)

Articolul precedentPiatra Neamţ, participant la Ora Pământului 2014
Articolul următorAJOFM Neamţ: Programe de formare profesională aprilie 2014

1 COMENTARIU

  1. posturi pentru neveste,nepoti sau lipitori de afise? toti de la GRumazesti sau Timisesti???Beizadele de pietari sau de patroni sponsori PSD? PE TRUTA UNDE-L PUNETI CA DOAR AVETI DATORII LA EL???

Comentariile sunt închise.