0:00

Primăria Suceava reclamată de Ministerul Sănătăţii la Parchet, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimăria Suceava a fost reclamată la Parchetul Judeţean de către Ministerul Sănătăţii (MS), se precizează într-un comunicat de presă.

Nemulţumirea instituţiei centrale este legată de “trecerea nelegală din proprietatea statului în proprietatea privată a municipiului Suceava a terenului aferent sediului administrativ pe care îl ocupă Serviciul Județean de Ambulanță Suceava”.

Acest lucru a fost de altfel constatat “încă din luna octombrie 2014, în urma unui control efectuat atunci, când s-a dispus remedierea acestei situații”. Cu ocazia unui nou control (în perioada 18.04 – 22.04.2016), MS a constat că “nu au fost îndeplinite măsurile dispuse”.

“După controlul efectuat la SAJ Suceava, Corpul de Control a mai sesizat Parchetul și în alte două probleme. Una ține de modalitatea de organizare a unor concursuri de ocupare de posturi în cadrul SAJ, iar cealaltă ține de casarea unor mijloace fixe. Din echipa de control au făcut parte reprezentanți ai Ministerului Sănătății, ai Departamentului de Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne și ai Direcției de Sănătate Publică Timiș”, se mai precizează în comunicat.

Rămâne doar întrebarea: dacă verificările au fost în aprilie, de ce se comunică presei în iulie? (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentEvaluarea Națională: Iată unde puteți vedea notele
Articolul următorREZULTATE Evaluare Națională 2016
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.