Primăria Piatra-Neamț (de altfel o prezență constantă!) participă şi anul acesta, în perioada 16-19 noiembrie, la Târgul de Turism al României (TTR), la Romexpo. „La această ediție, Primăria Piatra-Neamț prezintă oferta de iarnă, inclusiv «Ski la Piatra-Neamț», care se adresează iubitorilor sporturilor specifice sezonului rece, ofertele de cazare și posibilitățile de  petrecere a timpului liber, dar și evenimentele care vor avea loc cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă”, precizează municipalitatea, într-un comunicat de presă.

„Cu ocazia Târgului de Turism, municipiul Piatra-Neamț a lansat conceptul «City break în Coroana de aur a Moldovei», prezentat vizitatorilor de la Romexpo, cât și operatorilor din industria turismului din România. Ghidul prezintă posibilitățile de petrecere a timpului, atât iarna, cât și vara, toate unitățile de cazare și alimentație publică, elemente de gastronomie locală, într-un format prietenos și atractiv. Între 16-19 noiembrie, vizitatorii standului, care dovedesc că Piatra-Neamt este orașul natal, vor primi câte un tricou cu mesajul «Pietrean & Mândru»”, a declarat primarul Dragoș Chitic. Municipalitatea mai spune că „elementul prin care se distinge  municipiul Piatra-Neamț o reprezintă posibilitatea de a vizita orașul chiar din interiorul standului, cu ajutorul ochelarilor Virtual Reality”, lucru care nu ni se pare foarte inspirat. Din fericire, Ghidul „City break în Coroana de aur a Moldovei” pare a fi suficient de bine realizat:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2017/11/piatra-neamt-city-break-2017.pdf

Şi Consiliul Judeţean Neamţ se află la Târgul de Turism al României, unde promovează „Târgul de Crăciun la Neamț”, anunţă preşedintele Ionel Arsene pe pagina proprie de Facebook. „Județul Neamț sclipește la Târgul de Turism al României, la Romexpo! Ceea ce anunțam la începutul mandatului de președinte al Consiliului Județean Neamț prinde contur! Noua ediție a Târgului de Crăciun la Neamț și frumusețile județului nostru sunt temele cu care ne prezentăm în fața zecilor de mii de vizitatori la Romexpo! Sunt bucuros să văd că vizitatorii știu deja de tradiția pe care vrem să o împământenim la Neamț pentru Sărbătorile de Iarnă! Târgul de Crăciun este un eveniment care crește de la an la an și care va face din Neamț un brand!”, afirmă preşedintele CJ Neamţ, care a ţinut să promoveze personal prezenţa judeţului la TTR cu un set de 10 fotografii:

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: Primăria Piatra Neamţ; FOTO: Consiliul Judeţean Neamţ)

Articolul precedentViceprimarul de Târgu Neamț – detectiv prin gunoaie
Articolul următorFestivalul de Teatru Piatra Neamţ – vineri, 17 noiembrie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.