Cea de a 40-a ediție a Târgului de Turism al României s-a deschis la pavilionul Expozițional Romexpo București joi, 15 noiembrie. Municipiul Piatra Neamț este prezent la manifestarea la care participă 215 expozanți din 17 țări, iar la deschiderea evenimentului a participat și primarul Dragoș Chitic.

„Participarea constantă din ultimii ani la târgurile de turism ale României a generat o creștere a vizibilității orașului nostru în rândul operatorilor economici din turism, dar și în rândul turiștilor români și străini. Promovăm la această ediție obiectivele turistice ale orașului, evenimentele anuale, dar și ofertele agenților economici locali. În premieră, la această ediție promovăm aplicația PiatraNeamtcity App, un ghid turistic digital modern și simplu de utilizat, dar foarte util pentru vizitatorii orașului nostru”, a spus Dragoș Chitic, primar al municipiului Piatra Neamț.

Primăria Piatra Neamț a ales să se promoveze cu ajutorul unui ecran LED de 15 mp, vizibil din toate zonele pavilionului. Sloganul sub care se promovează Piatra Neamț la această ediție a Târgului de Turism este „10 motive pentru a petrece sărbătorile de iarnă la Piatra-Neamț”. (I.Ș.)

Articolul precedentCase în flăcări de la aragaz și de la burlanul de fum
Articolul următorHoț filmat în parcarea mall-ului după ce-a furat bani dintr-o mașină
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.