Primăria Piatra-Neamț înființează un punct fix de recenzare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRecensământul Populației și Locuințelor se află în ultima etapă, cea a colectării datelor prin interviuri față în față. Persoanele care nu s-au autorecenzat și cele care nu au finalizat corect și complet formularele de recensământ au obligația de a răspunde la întrebările recenzorilor până pe data de 17 iulie.

Venim în sprijinul pietrenilor și începând de luni, 11.07.2022, în cadrul Primăriei Piatra-Neamț vom înființa un punct fix de recenzare. Cetățenii care doresc să se recenzeze prin această modalitate pot veni la Primărie de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 – 12:00 și 12:30 – 16:30, la ghișeul special înființat pentru recenzare de la Biroul de Relații cu Publicul (Camera 20).

Pentru informaţii detaliate privind desfăşurarea Recensământului Populației și Locuințelor puteți consulta site-ul www.recensamantromania.ro.

Primăria Piatra Neamț

Articolul precedent„Performanţă” la 20 de ani: a băgat un om în spital și a avariat două mașini!
Articolul următorPrimăria Piatra-Neamț a câștigat în instanță dosarul deschis de Instituția Prefectului cu privire la parcările de reședință
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.