0:00

Primăria Piatra-Neamț înființează un punct fix de recenzare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRecensământul Populației și Locuințelor se află în ultima etapă, cea a colectării datelor prin interviuri față în față. Persoanele care nu s-au autorecenzat și cele care nu au finalizat corect și complet formularele de recensământ au obligația de a răspunde la întrebările recenzorilor până pe data de 17 iulie.

Venim în sprijinul pietrenilor și începând de luni, 11.07.2022, în cadrul Primăriei Piatra-Neamț vom înființa un punct fix de recenzare. Cetățenii care doresc să se recenzeze prin această modalitate pot veni la Primărie de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 – 12:00 și 12:30 – 16:30, la ghișeul special înființat pentru recenzare de la Biroul de Relații cu Publicul (Camera 20).

Pentru informaţii detaliate privind desfăşurarea Recensământului Populației și Locuințelor puteți consulta site-ul www.recensamantromania.ro.

Primăria Piatra Neamț

Articolul precedent„Performanţă” la 20 de ani: a băgat un om în spital și a avariat două mașini!
Articolul următorPrimăria Piatra-Neamț a câștigat în instanță dosarul deschis de Instituția Prefectului cu privire la parcările de reședință
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.