0:00

Primăria Piatra Neamț a publicat pe site-ul instituției, www.primariapn.ro, proiectul de buget local pentru anul 2016, iar în perioada 06-19 ianuarie cetățenii municipiului pot face propuneri fie online la secțiunea „Propuneri pentru bugetul anului 2016”, fie la Biroul Relații cu Publicul (cam. 20).

Primăria Piatra Neamț are buget, deocamdată doar pe hârtie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această perioadă, la sediul Primăriei vor avea loc consultări publice cu reprezentanți ai mai multor categorii socio-profesionale, conform următorului calendar:

– Vineri, 8 ianuarie, consultări cu directorii unităților de învățământ, asistenți medicali școli, reprezentanți centre de permanență

– Marti, 12 ianuarie, consultări cu reprezentanți ai ONG-urilor , reprezentanți instituții culturale, asistența socială, cluburi sportive

– Miercuri, 13 ianuarie, consultări cu reprezentanți ai mediului de afaceri, societățile Consiliului Local

– Joi, 14 ianuarie, consultări cu reprezentanți ai mass-media.

Primarul Dragoș Chitic a declarat: „Așa cum am anunțat, în anul 2016 vom consolida și dezvolta consultarea cu populația, mărind gradul de implicare a cetățenilor în luarea deciziilor importante la nivel local. Transparența în activitatea Primăriei Piatra-Neamț, îmbunătățirea vizibilă a comunicării, consultările cu cetățenii și cu diversele categorii socio-profesionale realizate în anul 2015 au demonstrat că putem să fim mai eficienți în rezolvarea problemelor orașului și cheltuirea banilor public. O primă rundă de consultări va avea loc în următoarele două săptămâni pe un subiect foarte important pentru comunitate și anume bugetul de venituri și cheltuieli al Municipiului Piatra Neamț pentru anul 2016”.

(sursa: Biroul Comunicare și Management Integrat)

Articolul precedentHCM ROMAN: Debut în forţă în campionat şi Cupa EHF
Articolul următorȘeful CJ Neamț – stropit cu agheazmă ca să-i meargă bine tot anul
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.