pietricica turism

Primăria Piatra Neamț anunţă realizarea a două noi locuri de joacă. Lucrările aparţin societăţii Publiserv, iar locurile de joacă vor fi pe str. Negoiului (cartierul Dărmănești) și în cartierul Văleni 1. Municipalitatea ţine să precizeze că locul de joacă din Dărmăneşti “este dotat cu covor de cauciuc”. Municipiul Piatra Neamț va avea astfel 47 de locuri de joacă distribuite în toate cartierele.

“Locul de joacă de pe strada Negoiului a fost o promisiune pentru locuitorii din cartierul Dărmănești și este primul din oraș dotat cu covor de cauciuc care asigură  o protecție sporită copiilor. Am promis de asemenea și în cartierul Văleni un loc de joacă și acesta va fi finalizat până la sfârșitul lunii septembrie. Am solicitat societății Publiserv un program de intervenții mai eficient pentru locurile de joacă existente, iar pentru anul viitor ne-am propus să modernizăm un număr cât mai mare de locuri de joacă din oraș”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Cele două noi locuri de joacă sunt prevăzute cu plăcuțe care conțin recomandări de folosire. Primăria Piatra-Neamț își propune realizarea de noi locuri de joacă pentru perioada următoare, prioritizat în funcție de  zonele în care cetățenii solicită acest lucru și de numărul  solicitărilor. (ZCH NEWS; FOTO: Primăria Piatra Neamţ)

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine ca se deschid noi locuri de joaca , problema e cine se ocupa de curatenia lor ? Ati fost pe la cele vechi , necentrale ( desi si acolo situatia nu este stralucia ) ? Iarba netunsa , peturi , hartii …. Stiu , o sa spuneti ca cetatenii sunt de vina ….adevarat …dar cine vace ceva ?

Comments are closed.