PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ROMAN
CABINET PRIMAR

Nr. 10.295/06.06.2014

Către redacția cotidianului Ceahlăul

Cu privire la articolul „În atenţia Domnului Primar Laurenţiu Dan Leoreanu”, publicat în ediţia cotidianului Ceahlăul nr. 307 din 05.06.2014, în conformitate cu normele de etică şi deontologie specifice jurnalismului, vă solicităm un drept la replică şi precizăm următoarele:

La şedinţa tehnică desfăşurată marţi 03.06.2014, cu reprezentanţii Companiei Judeţene Apa Serv şi ai firmelor care desfăşoară lucrări în cadrul proiectului european al companiei, NU au fost invitaţi discriminatoriu, cum sugeraţi dumneavoastră, doar reprezentanţi ai unor instituţii de presă. De fapt nu a fost invitat nici un organ de presă şi vă menţionăm că jurnaliştii care au fost prezenţi la această şedinţă se aflau în sediul instituţiei pentru realizarea altor materiale de presă şi au solicitat acceptul de a asista şi la această întrunire.

Vă asigurăm că nu avem nici o preferinţă faţă de organele de presă şi vă reamintim că de fiecare dată când aţi solicitat un punct de vedere al instituţiei am avut disponibilitatea de a comunica cu reprezentanţii dumneavoastră în spiritul corectei informări a cititorilor.

În virtutea bunei colaborări dintre Primăria Roman şi instituţia dumneavoastră cât şi în spiritul corectei informări a piblicului vă solicităm publicarea integrală a acestui material ca drept la replică, cu aceleaşi caractere şi paginaţie, cu trimitere de pe prima pagină, la fel ca articolul publicat în ediţia cotidianului Ceahlăul nr. 307 din 05.06.2014.

Primar, Laurenţiu Dan Leoreanu
Secretar, Gh. Carnariu
Întocmit, Insp. Constantin Cudalb

Articolul precedentSpectacol de gală al Şcolii Populare
Articolul următorPoliţiştii caută un violator de minore