Prima înfrângere acasă pentru HCF Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiHandbalistele de la HCF Piatra Neamț au suferit, joi, 29 septembrie, prima înfrângere pe teren propriu în noua stagiune. Elevele antrenorului emerit Dan Valentin au pierdut cu 29-34 confruntarea cu echipa ACS Șc. 181 București, pregătită de antrenorul romașcan Ioan Holban. După disputarea primei reprize, scorul a fost egal 16-16.

„În momentul în care joci cu improvizații și cu handbaliste tinere pe care acum le promovezi, este foarte greu. Avem 4 jucătoare accidentate, iar cele care le-au înlocuit au făcut față jocului doar în prima repriză. ACS Șc. 181 este o echipă valoroasă, cu 3 jucătoare care au făcut parte din lotul României medaliat cu bronz la CM. Spre exemplu, Diana Badea ne-a înscris 11 goluri. Am improvizat mai ales la linia de 9 metri din cauza lipsei jucătoarelor Oancea și Miron. Și problemele financiare ne apasă destul de tare de la o săptămână la alta pentru că nu mai știm cum să facem rost de bani pentru deplasări”, a declarat prof. Dan Valentin.

În clasament, HCF ocupă locul al optulea cu 3 puncte și va juca, miercuri, 12 octombrie, pe terenul unei foste prim divizionare CS HM Buzău.

În întrecerea similară masculină, după ce etapa trecută a stat din cauza numărului impar de echipe înscrise în seria A, LPS Piatra Neamț va juca sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 12:00, pe terenul formației Știința Municipal Bacău. (Ana MOISE)

Articolul precedentLIGA NAŢIONALĂ HANDBAL FEMININ: Rezultate complete * Clasament
Articolul următorVoleibaliştii pietreni au ajuns cu o zi mai târziu la Caransebeș * Unic a învins U Cluj
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.