hcf-piatra-neamtHandbalistele de la HCF Piatra Neamț au suferit, joi, 29 septembrie, prima înfrângere pe teren propriu în noua stagiune. Elevele antrenorului emerit Dan Valentin au pierdut cu 29-34 confruntarea cu echipa ACS Șc. 181 București, pregătită de antrenorul romașcan Ioan Holban. După disputarea primei reprize, scorul a fost egal 16-16.

„În momentul în care joci cu improvizații și cu handbaliste tinere pe care acum le promovezi, este foarte greu. Avem 4 jucătoare accidentate, iar cele care le-au înlocuit au făcut față jocului doar în prima repriză. ACS Șc. 181 este o echipă valoroasă, cu 3 jucătoare care au făcut parte din lotul României medaliat cu bronz la CM. Spre exemplu, Diana Badea ne-a înscris 11 goluri. Am improvizat mai ales la linia de 9 metri din cauza lipsei jucătoarelor Oancea și Miron. Și problemele financiare ne apasă destul de tare de la o săptămână la alta pentru că nu mai știm cum să facem rost de bani pentru deplasări”, a declarat prof. Dan Valentin.

În clasament, HCF ocupă locul al optulea cu 3 puncte și va juca, miercuri, 12 octombrie, pe terenul unei foste prim divizionare CS HM Buzău.

În întrecerea similară masculină, după ce etapa trecută a stat din cauza numărului impar de echipe înscrise în seria A, LPS Piatra Neamț va juca sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 12:00, pe terenul formației Știința Municipal Bacău. (Ana MOISE)

Articolul precedentLIGA NAŢIONALĂ HANDBAL FEMININ: Rezultate complete * Clasament
Articolul următorVoleibaliştii pietreni au ajuns cu o zi mai târziu la Caransebeș * Unic a învins U Cluj
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.