Laurențiu Dulamă, președintele PMP Neamț, a mulțumit public, printr-o conferință de presă, nemțenilor care au participat la vot și, în special, celor care au votat candidatul partidului în județ. Rezultatele obținute în primul tur al alegerilor prezidențiale au fost „mai mult decât mulțumitoare pentru un partid nou format, un record. Suntem pe podium, suntem pe locul III cu 16.223 de voturi, împărțite 50-50 mediul rural cu mediul urban, ceea ce ne dă mari speranțe pentru 2016. Am obținut cu aproape 4.200 voturi mai mult decât la alegerile europarlamentare din acest an. Cu procentul de 7,26% pe care l-am obținut în județul Neamț ne situăm și la nivel național în primele 3 organizații din cadrul PMP”, a declarat președintele PMP Neamț.

Acesta a mai precizat și că „din respect pentru toți alegătorii noștri, conducerea PMP a decis ca înainte de orice negociere să se consulte în primul rând cu cei care ne-au dat votul, adică cu cetățenii, printr-o analiză pe care o vom face pe cele 8 colegii prin reprezentanții noștri”.

La final, Laurențiu Dulamă a transmis o urare de „La mulți ani!” președintelui Traian Băsescu și a precizat că în zilele următoare PMP își va exprima public susținerea politică pentru turul 2 al alegerilor. „Venim cu o rugăminte, pe data de 16 noiembrie să participe la vot toți cei care au votat PMP, împreună cu prietenii, cu rudele și cu apropiații pentru că, indiferent cu cine vor vota, noi, cei din PMP, credem că viitorul președinte al României trebuie să fie reprezentativ și trebuie să fie votat de cât mai mulți români”, a încheiat Laurențiu Dulamă. (Z.C.H.)

Articolul precedentAngajări în spitalele din Roman
Articolul următorHoţii de sezon

1 COMENTARIU

  1. D-le Dulama, felicitari sincere pentru rezultatele obtinute la PMP Neamt de cand Mihaela Stoica, tradatoarea, a plecat ca o lasa! Insa NU VA GRABITI sa indemnati sustinatorii din municipii si judet sa iasa la vot pe 16 noiembrie inainte ca sefa partidului, Elena Udrea, sa fi hotarat ceva la nivel central, caci PMP e un partid disciplinat, nu format din viitori baroni, dictatori la nivel local…clar, d-le Dulama?

Comments are closed.