arsene-pipirig-01arsene-pipirig-02arsene-pipirig-03Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a inaugurat astăzi, alături de primarul Comunei Pipirig și în prezența constructorului, drumul comunal DC 159 Pipirig – Dolia, unul dintre drumurile cheie din comună și care deservește un număr de aproximativ 2.000 de familii din localitate.

„Mi-am propus ca în mandatul de președinte al Consiliului Județean Neamț să duc la îndeplinire proiectele aflate în curs de realizare. Astăzi am dat încă  o dovadă a faptului că mă țin de cuvânt. Am inaugurat drumul comunal DC 159 Pipirig – Dolia, un proiect a cărui valoare s-a ridicat la peste 8,5 milioane de lei și care va deservi aproximativ 4.000 de nemțeni. Putem avea o infrastructură mai bună, un județ prosper, însă avem nevoie ca toți factorii de decizie să se implice. Vreau ca nemțenii să trăiască într-un județ mai bun, care să le asigure condiții de trai decente și bunăstare”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

În urma lucrărilor s-au modernizat 8,57 km de drum, s-a betonat șanțul pe o lungime de 11,4 km, au fost realizate 19 podețe laterale și 20 de podețe transversale. De asemenea, s-a realizat semnalizarea rutieră și a fost montat parapetul metalic. (CJ NEAMŢ)

Articolul precedentArii, lieduri şi duete din opere celebre la Biblioteca „Kirileanu”
Articolul următorRecital de pian la Liceul de Arte „Victor Brauner” Piatra-Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.