Părintele Nicolae Apetroae, de la Parohia Bradu, Grințieș, s-a infectat cu Covid 19, după ce-a fost internat într-un spital universitar, pentru o intervenție chirurgicală. Părintele are coxartroză și a fost supus, în ultimii ani, mai multor operații, ultima înainte de Paște. De data aceasta, după externare, a început să se simtă rău, a fost diagnosticat cu Covid și reinternat în spital, la boli infecțioase.

Nu știu nimic despre starea lui, l-am sunat de mai multe ori, dar nu mi-a răspuns la telefon, doar din vorbele oamenilor am aflat că ar fi în spital, noi preotii nu ne-am mai întâlnit de două luni față către față, iar ședințele le-am ținut online”, ne-a declarat preotul Ionel Cuțuhan, protopopul de Ceahlău.

Primarul de Grințieș, Ioan Ichim (fostul viceprimar), ne-a declarat că soția și cele două fiice ale preotului sunt în izolare la domiciliu. În Grințieș au fost în izolare peste 100 de persoane venite din străinătate, dar niciuna n-a avut niciun fel de problemă. Preotul de la Parohia Bradu este primul caz confirmat.

C.M.

Articolul precedentAlți 15 nemțeni au fost declarați vindecați și externați
Articolul următorCercetați penal pentru că au ieșit din casă cu adeverințe false