Elevii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Neamţ s-au întors cu premii și diplome de la mai multe concursuri la care au participat în cadrul „Săptămânii Altfel”. Pentru a marca aceste performanțe notabile ale școlii, directorul instituției, prof. Mariana Cozma, a organizat o conferință de presă. La această conferință a participat și primarul Daniel Harpa, dar și profesorii coordonatori care au reușit să le insufle celor mici gustul succesului.

„Astăzi, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Târgu-Neamț doamna director Mariana Cozma a organizat o conferință de presă cu privire la rezultatele obținute de elevii centrului la diferite concursuri în cadrul Săptămânii Altfel. S-au obținut șase diplome pentru locul I și III la diferite concursuri locale, județene și din regiunea Nord-Est. Am ținut să particip la această conferință pentru că acești copii au un loc special în sufletul meu. Felicit pe doamna director, pe domnul Mosor și mă bucur că acest centru obține rezultate notabile și se face performanță”, a spus primarul Daniel Harpa.

„Copiii noștri au participat la un concurs din Suceava la faza interjudețeană, unde au obținut locul I la dans popular și la vals, fiind coordonați de doamna profesor Mihaela Aanei și domnul profesor Iurea Florinel. Au mai participat la un concurs din Cluj la Festivalul Cultural Miraje, unde au obținut locul 3 pe țară, fiind coordonați de profesorii Iurea și Aanei. Am mai participat la un concurs pe regiunea Nord-Est coordonat și susținut de baroneasa Emma Nicholson, unde am obținut locul I, apoi vom participa la Pitești unde va avea loc faza pe țară. Copiii noștri au mai obținut locul 2 și 3 la Campionatul Național de fitness la cadeți și juniori. Acești doi copii au fost deja înscriși la lotul național, fiind coordonați de domnul Mosor Gligor. La majorete am obținut locul 3. Am luat foarte multe premii la concursurile din cadrul Săptămânii Altfel. Astăzi, ne-au onorat cu prezența domnul inspector general adjunct Ioan Milea și domnul primar Harpa. Din păcate, copiii nu au putut fi prezenți pentru că este vacanță și sunt plecați. O să participăm și la alte concursuri în perioada următoare”, a spus Mariana Cozma directorul CSEI Târgu-Neamț.

„La Festivalul Miraje din Cluj au participat atât copii cu deficiențe, cât și copii din școlile de masă. A fost ediția a IX-a și au participat peste 300 de copii. La dans popular și dans de societate cu vals am obținut locul III. La acest festival au participat copii din șase județe și București. Sunt foarte mândră de copiii mei și să știți că este foarte multă muncă pentru a obține aceste rezultate. Vom participa în lunile septembrie-octombrie la toate concursurile care se vor organiza”, ne-a spus prof. Mihaela Aanei. (C.T. STURZU)

Articolul precedentSfânta și Marea Joi – SINAXAR şi RUGĂCIUNE
Articolul următorPercheziţii la contrabandişti de ţigări
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.