0:00

Administraţia locală din Târgu-Neamţ a început demersurile pentru achiziţionarea a trei sisteme supraterane de colectare a deşeurilor menajere. Este vorba de trei platforme cu trei module, ce vor fi amplasate în zona blocurilor. Un prim pas spre ce ar trebui să însemne un oraş turistic.

Premieră la Târgu-Neamţ: Platforme supraterane pentru colectarea gunoiului menajer, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În urma discuţiilor avute cu domnul primar Harpa am decis să achiziţionăm aceste platforme supraterane cu bani din redevenţa pe care o primim de la societatea de salubrizare Rossal. Acum ne aflăm în perioada de achiziţie, şi sperăm ca, în maxim două luni de zile, să şi avem aceste platforme. Dorinţa noastră a fost să achiziţionăm platforme subterane, dar sunt foarte scumpe. Însă şi aceste platforme sunt foarte bune, pentru că se va elimina mirosul, nu va mai exista un disconfort estetic cu acele gunoaie împrăştiate în jurul actualelor containere şi gunoiul nu va mai putea fi scormonit de către acele persoane de etnie rromă. Pe parcurs, cu banii care se vor mai aduna de la redevenţa celor de la Rossal vom mai achiziţiona alte platforme subterane. Cu timpul ne dorim să eliminăm actualele platforme şi containere şi să le înlocuim cu aceste platforme moderne”, ne-a declarat viceprimarul Vasile Apopei. (C.T. STURZU)

Articolul precedentȘtire actualizată. Accident: s-au ciocnit 3 TIR-uri, 2 persoane încarcerate. Trafic blocat și deviat. Galerie Foto
Articolul următorTop 5 cadouri inedite pe care le poti oferi unui barbat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. DA, aceste platforme sunt scumpe, dar în timp își vor dovedi eficiența și oamenii vor înțelege că acestea au meritat cu prisosință prețul plătit.
    Sperăm ca aceste schimbări să le demonstreze și altor edili că merită să faci lucruri cu cap, nu doar să arunci bani pe fereastră. În cazul în speță: pe țarcuri reciclabile de fer, lăcățele volatile, pubele de plastic în care plouă și ninge…

Comentariile sunt închise.