0:00

Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu” din Piatra Neamț găzduieşte, în perioada 30 iunie – 2 iulie, Festivalul Ecvestru „Stânca Șerbești”. Pregătirile au început încă de miercuri, 29 iunie, concurenții veniți din întreaga țară antrenându-se în complexul de peste vale.

„Este concurs național de sărituri peste obstacole. Sunt 100 de concurenți de la 25 de cluburi din țară. Astăzi, de la ora 17:00, vom avea parada de promovare. Traseul începe de la Baza Hipică, pornește spre puntea de la Căprioara, Gară și continuă spre centrul orașului, la Teatrul Tineretului”, a declarat Costache Lupu.

Startul festivalului va fi dat joi, 30 iunie, de la 10:30, cu nivelul F la copii, amatori și debutanţi. De la 12:00 va urma proba de nivel E, de la 15 cea de nivel D, ziua de joi încheindu-se de la ora 19:00 cu proba rezervată celor de nivel B. Vineri, probele se vor desfășura tot între orele 10:30 – 19:00, iar sâmbătă, ultima probă va începe la 18:30.

„Sâmbătă vom avea și festivitatea de premiere la Piatra Neamț, iar duminică vom avea un spectacol și încă o festivitate în comuna Ștefan cel Mare”, a adăugat Costache Lupu.

Conform acestuia, spectacolul ecvestru de la Piatra Neamț va continua și săptămâna viitoare, când va începe Cupa Municipiului, care se va termina pe 11 iulie. În august, între 12 și 15, va fi concursul internațional „Trofeul Bărbuceanu”. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentDOCUMENT Cum se reduce birocraţia prin ordonanţă!
Articolul următorAJF Neamţ vrea să schimbe sistemul competiţional
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.