reclama autocenter

Prefectura Neamţ a luat decizii de prelungire a programului de lucru la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Hotărârea este motivată de creșterea semnificativă a numărului de cetățeni care se adresează, în această perioadă, serviciului respectiv, după aplicarea, de la 1 februarie, a Legii nr. 1/2017, privind eliminarea unor taxe şi tarife. Măsurile luate sunt următoarele:

„Emiterea Ordinului Prefectului nr. 19/2017 privind prelungirea programului de lucru pentru lucrătorii din cadrul Compartimentului Înmatriculări și Evidența Vehiculelor Rutiere și cei ai Compartimentului Informatic din cadrul serviciului  astfel:

Se stabileşte prelungirea programului de lucru în perioada 01.02.2017-17.02.2017, după cum urmează:

  • luni – joi între orele 07 00-18 00
  • vineri între orele 07 00 – 1600.

Programul de lucru va fi structurat astfel:

(1) primirea documentelor de înmatriculare se va face în următorul interval orar:

  • luni – joi între orele 8 00 – 1600
  • vineri între orele 08 00 – 14 00 .

(2) soluţionarea cererilor de înmatriculare se va face în următorul interval orar:

  • luni – vineri între orele 07 00 – 08 00 – verificare documente aflate în  evidenţe, portal RAR, introducere taxe certificate, atribuire numere;
  • luni – joi între orele 16 00 – 18 00 – verificare documente aflate în evidenţe, implementare documente în baza de date;
  • vineri între orele 14 00 – 16 00 – verificare documente aflate în evidenţe, implementare documente în baza de date”, precizează Prefectura Neamţ.

Prelungirea programului de lucru va fi completată și de măsuri organizatorice, pentru menținerea ordinii în spațiile de lucru cu publicul.

”Estimările noastre, privind creșterea semnificativă a numărului de solicitări, după data de 1 februarie, îndeosebi la Serviciul public Comunitar Regim permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor s-au confirmat și, după cum am declarat, aplicăm măsurile organizatorice necesare pentru rezolvarea cererilor cetățenilor. Reiterăm rugămintea către persoanele care solicită aceste servicii, să respecte ordinea de prezentare și calmul în relația cu lucrătorii de la ghișeu”, a declarat prefectul Niculina Dobrilă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentInițiere în limba germană la Biblioteca „Kirileanu”
Articolul următorPoet chilian lansat la Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.