0:00

Autoritatea Electorală Permanentă a fost informată de autorităţile nemţene că este necesară organizarea de alegeri în municipiul Roman şi comunele Pipirig şi Bălţăteşti. În următoarea perioadă, se vor anunţa alegeri şi pentru funcţia de primar al comunei Agapia.

Prefectura Neamţ: „Am anunţat Autoritatea Electorală că trebuie alegeri la Pipirig, Roman şi Bălţăteşti”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Prefectura Neamţ a anunţat Autoritatea Electorală Permanentă pentru Pipirig, Roman şi Bălţăteşti. Urmează şi Agapia în perioada următoare. Noi am anunţat, acum mingea este la AEP şi Ministerul de Interne. Guvernul hotărâşte data alegerilor şi calendarul„, a spus Dana Savu, purtător de cuvânt al Prefecturii Neamţ.

Radu Viorel Ursache, fost primar al comunei Bălțătești și Marcel Prună, de la Pipirig, şi-au pierdut mandatele de primar după ce au fost condamnați pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. La Roman, ar trebui să se organizeze alegeri după ce primarul ales, Laurenţiu Leoreanu, a hotărât să fie deputat, interimatul fiind preluat de Lucian Micu. (Gianina BUFTEA)

Articolul precedentFENOMENAL Diana Ţigănaşu, 4 medalii de aur la Campionatul Național de Aruncări Lungi!
Articolul următorDNA: Gheorghe Ştefan, o nouă trimitere în judecată!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.