Prefectul Vasile Panaite a solicitat, luni, 15 ianuarie, să se facă toate eforturile pentru identificarea persoanelor care au incendiat, duminică seară, autoturismul personal al unui ofiţer din cadrul Poliţiei Roman.

“Incidentul care s-a produs în municipiul Roman, acolo unde mașina unui ofițer a fost incendiată în seara zilei de duminică, este unul deosebit de grav. Cer tuturor factorilor implicați în derularea anchetei să facă toate eforturile pentru ca autorul sau autorii să fie identificați și trași la răspundere cât mai rapid. Legea trebuie să fie aplicată în aceeși măsură și în ceea ce îi privește pe cei care, într-o formă sau alta, proliferează amenințări față de polițiști, jandarmi sau alți reprezentanți ai autorităților. Cer toleranță zero în astfel de cazuri!”, a declarat Vasile Panaite, conform unui comunicat de presă al Prefecturii Neamţ.

Maşina comisarului Neculai Bodron, şeful Biroului judiciar Roman, a fost incendiată, în seara de 14 ianuarie, în timp ce se afla parcată în faţa blocului în care locuieşte poliţistul, pe strada Tudor Vladimirescu. Incendiatorul a spart geamul portierei din dreapta spate şi a aruncat înăuntru un cocktail Molotov. (ZCH NEWS)