0:00

Refugiat împreună cu câteva rude, un ucrainean internat a decedat astăzi, 21 mai, la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Prefectul de Neamț: un ucrainean cu probleme de sănătate a decedat la Spitalul Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrefectul Adrian Niță (foto) a precizat că Sergiy Petrenko, în vârstă de 65 de ani, cu mai multe boli, era dializat și a fost internat cu febră, tuse, dureri musculare și pareză la membre. „A fost internat pe 18 mai, în Chirurgie vasculară, în vederea intervenției chirurgicale, cu diagnosticul ischemie membru stâng. Ieri, după ședința de dializă, a fost transferat în ATI. În această dimineață, la ora 5:40, a făcut stop cardio-respirator. Prezenta multe comorbidități. De la Inspectoratul General pentru Imigrări va fi înștiințată ambasada”, potrivit prefectului de Neamț.

Ucraineanul era cazat, împreună cu rudele, în tabăra de refugiați din Ștrandul Municipal Piatra-Neamț. După ce toate formalitățile vor fi fost încheiate la spital, bărbatul va fi incinerat, așa cum doresc rudele.

C.I.

Articolul precedentCod galben de averse și vijelii în regiunea de Nord Est
Articolul următorUn refugiat ucrainean a murit la Piatra Neamț în urma unui stop cardio-respirator