0:00

ACTUALIZARE Indicele de confort termic s-a „cuminţit” la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: La ora 16, potrivit ANM, indicele de confort termic s-a „cuminţit” la Piatra Neamţ, consemnându-se valoarea de 79. La Târgu Neamţ se menţinea valoarea 80, cât era la aceeaşi oră şi la Iaşi, iar la Roman se consemna nivelul 81, ca şi la Bacău sau Suceava. Nivelul cel mai ridicat în zonă (82) era, la ora 16:00, la Botoşani, Bârlad sau Vaslui.

Cele mai ridicate temperaturi, 33 de grade Celsius, erau la Iaşi şi Vaslui. 32 de grade se înregistrau la Botoşani şi Roman, iar 31 la Bacău şi Piatra Neamţ. La Târgu Neamţ sau Suceava, la ora 16, erau 30 de grade Celsius. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: ANM)

******

ACTUALIZARE Indicele de confort termic s-a „cuminţit” la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE Indicele de confort termic s-a „cuminţit” la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞTIRE INIŢIALĂ: Indicele de confort termic a atins, joi, 23 iunie, la ora 13:00, pragul critic de 80 de unităţi, la Piatra Neamţ, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). Acelaşi nivel se mai înregistra la Târgu Neamţ, Botoşani sau Bârlad. Pragul critic fusese deja depăşit la Vaslui (81), Bacău (82) şi Iaşi (82).

La aceeaşi oră, potrivit ANM, se înregistrau 30 de grade Celsius la Piatra Neamţ. La Târgu Neamţ, Roman şi Botoşani se înregistrau 29 de grade Celsius. Valorile cele mai ridicate de temperatură erau la Bacău (31), Iaşi (31) şi Vaslui (32).

ANM a emis pentru joi, 23 iunie, COD GALBEN pentru jumătate din judeţul Bacău şi pentru judeţul Vaslui.

ACTUALIZARE Indicele de confort termic s-a „cuminţit” la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn cursul zilei de 23 iunie, în cea mai mare parte a Munteniei şi a Dobrogei, în jumătatea sudică a Olteniei şi a Moldovei şi pe arii restrânse în celelalte regiuni, vremea va fi caniculară. Se vor înregistra temperaturi maxime frecvent în jur de 35 de grade, iar noaptea va fi tropicală, cu valori minime ce nu vor scădea sub 20 de grade. Îndeosebi în zonele de câmpie şi podiş, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură – umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. În zonele montane, în nord-estul şi centrul ţării şi izolat în restul teritoriului, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil grindină”, avertizează ANM. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: ANM)

Articolul precedentRelu Fenechiu, din nou în atenţia DNA!
Articolul următorACTUALIZARE Femeia s-a legat singură de mâini şi de picioare!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.