0:00

PNL are un scor istoric în fanteziile proprii! Aceeași strategie au avut-o și în anul electoral 2020, iar rezultatul este binecunoscut.

Vremuri noi, minciuni vechi.

Ușurel, domnilor, nu mai este mult și vă trezim din reverie!

! “Sondaj” prezentat de PNL Neamț, pentru alegerile locale din 2020:Poziția PSD față de „sondajul” lansat de PNL în presa nemțeană, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Și, pentru că tot am făcut referire la astfel de minciuni de campanie, ieri, 22 aprilie, am privit siderați o altă declarație halucinantă a președintelui PNL Neamț, care își aroga ridicarea restricțiilor de tonaj de pe DN 15 Bicaz-Poiana Largului. Amintim că această veste bună a fost dată nemțenilor încă de vineri, 19 aprilie, de către senatorul PSD de Neamț, Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, în conferința de presă susținută împreună cu Adrian Păduraru- vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, la sediul organizației județene. Pentru conformitate, vă trimitem linkul conferinței (https://www.facebook.com/PSDNEAMT/videos/1113878266543646 ) și precizăm că această informație de interes public a fost preluată încă de atunci de mai multe ziare locale.Totodată, amintim și că ridicarea restricțiilor de tonaj se realizează ca urmare a solicitării formulate de administrația nemțeană PSD către DRDP Iași- administratorul de drept al drumului respectiv.

Asistăm, încă o dată, la minciuni și manipulări promovate de PNL Neamț. Asta demonstrează că, practic, nu au un mesaj coerent, constructiv pentru județul Neamț, așa cum are Partidul Social Democrat- cel care poate vorbi despre sute de milioane de lei – fonduri europene sau guvernamentale investite în dezvoltarea județului nostru, pe toate domeniile.

Biroul de Comunicare al PSD Neamț

Articolul precedentMuntele Cozla, protejat după finalizarea lucrărilor la drumul de acces
Articolul următorLaurențiu Crețu lansează un atac dur împotriva președintelui CJ Neamț, Ion Asaftei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.