0:00

Posturi libere la Primăria Moineşti şi Spitalul Buhuşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimăria Moineşti şi Spitalul Buhuşi asigură, săptămâna aceasta, grosul locurilor de muncă în instituţii bugetare în judeţul Bacău.

La Moineşti se oferă două posturi de muncitor calificat, la Formaţia Spaţii Verzi, un post de îngrijitor la Direcţia Utilităţi Publice – Compartiment Deservire şi un post de îngrijitor la Direcţia Utilităţi Publice – Compartiment Ecarisaj. Data limită pentru depunerea dosarelor este 12 august. Pe 29 august, la ora 10:00, are loc proba scrisă, iar în aceeaşi zi, dar la ora 12, se derulează proba practică. Data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Tot Primăria Moineşti angajează şi 5 muncitori necalifcaţi la Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat. Data limită pentru depunerea dosarelor este tot 12 august. Pe 2 septembrie, la ora 10:00, are loc proba scrisă, în timp ce data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

În fine, tot la Moineşti, se mai oferă şi un post de şef de formaţie la Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat – Formaţia Reparaţii şi întreţinere şi un altul de tehnician veterinar/asistent veterinar la Direcţia Utilităţi Publice – Compartiment Ecarisaj. Data limită pentru depunerea dosarelor este tot 12 august. Pe data de 1 septembrie, la ora 10:00, este programată proba scrisă, iar data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Posturi libere la Primăria Moineşti şi Spitalul Buhuşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpitalul Buhuşi organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a posturilor: asistent medical generalist – la Compartimentul Îngrijiri Paliative; asistent medical generalist principal – la Compartimentul Îngrijiri Paliative; asistent medical generalist debutant – la Compartimentul Îngrijiri Paliative; 4 infirmiere debutante la Compartimentul de Îngrijiri Paliative. Data limită pentru depunerea dosarelor este 22 august. Pe 29 august, la ora 10:00, se va derula proba scrisă, iar interviul este programat pe 31 august, tot de la ora 10:00.

Oferta completă din judeţul Bacău:

Asistent medical şi infirmieră (7 posturi) – Spitalul Orăşenesc Buhuşi

Muncitor calificat – Primăria Comunei Nicolae Bălcescu

Consilier şi referent (3 posturi) – Primăria Comunei Filipeşti

Muncitor calificat, îngrijitor (4 posturi) – Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Moinești

Muncitor necalificat (5 posturi) – Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Moinești

Șef formație, tehnician veterinar/asistent veterinar (2 posturi) – Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Moinești

Spălătoreasă – Centrul de Execuţie Bugetară Creşe Oneşti. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCopil neatent accidentat la Vârfu Câmpului
Articolul următorLa Iaşi, cultura are nevoie de… pompier!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.