pietricica turism

Poliţiştii au identificat autorii unei tâlhării petrecute în dimineaţa de 19 noiembrie, însă niciunul din cei 4 n-a ajuns după gratii. Doi au fost plasaţi sub control judiciar, iar ceilalţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate.

În dimineaţa respectivă, cei 4, care au vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, şi sunt din Crăcăoani și Negrești, au atacat doi tineri care se aflau în faţa unui local din Piatra-Neamţ. I-au lovit, iar de la una din victime au luat un portofel în care erau 900 euro şi 1.000 lei.

“În data de 29.11.2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, cu sprijinul lucrătorilor SAS au efectuat perchiziții la domiciliile persoanelor în cauză, trei dintre tineri fiind preluați la sediul poliției pentru audieri”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Dacă în cazul de la Piatra-Neamţ n-a fost nimeni arestat, într-un alt caz, de la Săbăoani, au fost reţinuţi doi tineri, care urmează să fie prezentaţi instanţei. În seara de 1 decembrie, ei au urmărit un bărbat de 58 de ani, care a plecat spre casă de la un bar din localitate, l-au agresat şi i-au luat 70 de lei. Tâlharii au aceeaşi vârstă: 19 ani. (C.M.)