0:00

Fotbaliștii de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ au remizat, duminică, 5 martie, scor 2-2, într-un joc de pregătire susținut în compania Cimentului Bicaz, meci desfășurat de această dată pe terenul II de iarbă al Stadionului Ceahlăul. Scorul de 2-2 s-a înregistrat și la finalul primei părți. Ca element de atractivitate, portarii Cotuna și Chiruță au apărat pentru Cimentul Bicaz, deoarece echipa de sub baraj a venit fără niciun „păzitor” al buturilor la acest meci. Golurile echipei pietrene au fost marcate de Zaharia, din lovitură de la 11 metri, și de Mateiciuc, din acțiune. Pentru Cimentul a înscris Bogdan Pîntea, de două ori.

Portarii de la CSM Ceahlăul au apărat pentru Cimentul Bicaz, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Sunt mulțumit, dar nu în totalitate. Rezultatul este oarecum nedrept, pentru că am avut în repriza a doua 4 ocazii de marca, dar nu le-am fructificat. Cimentul Bicaz s-a mai întărit, are jucători cu experiență, care ne-au pus probleme. Un semn de întrebare mi-l pun în privința unor jucători de la care aveam așteptări mai mari sub aspect fizic, dacă nu în realizări tehnice. Oricum a fost un joc care ne-a prins bine și ne-a bucurat că și spectatorii au venit să ne vadă„, a declarat profesorul Toader Șteț, antrenorul liderei Seriei a II-a în Liga a V-a, CSM Ceahlăul.

Echipa de început a gazdelor i-a cuprins pe Chelaru-Mateeș, Rotaru, Smău, Albu-Robert Vasile, Pintilie, Copoț-Barb, Mateiciuc-Zaharia, Apostol. După pauză au mai intrat și ceilalți jucători, mai puțin Butunoi și Arghir. „Cei doi vor avea mai multe minute de jucat în următorul meci de miercuri, 8 martie, de la ora 16:00, de la Petrolul Moinești”, a mai spus Toader Șteț.

Cimentul Bicaz: Chiruță-Crețu, Zaiț, Morțun, Tănasă-Bordeanu, Olariu, Patrichi, Ungureanu, Pașcu-Pîntea. Au mai jucat: Cotuna, Marc, Bîrsanu, Munteanu, Roșu și Țăpuc. (Antrenor: Cristian Luca). Returul Ligii a V-a fotbalistice va începe la 26 martie, când CSM Ceahlăul va evolua acasă cu Stejarul Țibucani, echipă pe care în tur a depășit-o cu 4-2 (2-2). (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentLIGA A III-A: REZULTATE COMPLETE * CLASAMENT
Articolul următorCinema Dacia: Spectacol de gală cu „Ana, mon amour”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.