pompierul mortAstăzi, 1 septembrie, la ora 13, personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a ţinut un moment de reculegere în memoria sublocotenentului post-mortem Marius-Daniel Fripis.

„Transmitem, pe această cale, sincere condoleanţe familiei îndurerate şi colegilor în mijlocul cărora sublocotenentul post-mortem Marius-Daniel Fripis şi-a desfăşurat activitatea de salvator. Dumnezeu să te odihnească, stimate camarad!”, se arată în comunicatul ISU Neamţ.

Tot astăzi, pompierul a fost comemorat în toate inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din ţară.

Daniel Fripis şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, 29 august, în timpul intervenţiei de stingere a unui incendiu izbucnit la o casă din Constanţa, din cauza unei butelii GPL. Plutonierul adjutant, care avea 42 de ani şi era comandant de echipaj, a început recunoaşterea la locul intervenţiei şi a fost rănit grav de explozia buteliei.

Pompierul a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent prin ordin al ministrului Gabriel Oprea, iar preşedintele Klaus Iohannis i-a conferit Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari. (C. MIRCEA)

Articolul precedentHCM Roman – HCM Râmnicu Vâlcea (02.09.2015, 17:00)
Articolul următorÎncă 4 profesori din Neamț sancționați pentru frauda de la bacalaureat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.