Pompierii voluntari de la Săbăoani şi SC Cersanit Roman au ocupat locuri fruntaşe la etapa interjudețeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență. Competiţia s-a derulat, în perioada 9-11 iulie, în municipiul Focșani, în organizarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Anghel Saligny” Vrancea.

SVSU SĂBĂOANI

Lotul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Săbăoani a ocupat locul al IV-lea în clasamentul general și locul al III-lea la proba “Ștafeta 4×100 metri”, iar lotul Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU) al SC Cersanit Roman a ocupat locul al III-lea atât în clasamentul general, cât și la proba “Dispozitivul de intervenție”.

SPSU CERSANIT ROMAN

La competiţie au participat echipaje din Vaslui, Iași, Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea. Echipele s-au întrecut în parcurgerea următoarelor probe: Ştafeta 4×100 metri; Pista de îndemânare şi viteză; Dispozitivul de intervenţie. Ediţia de anul viitor a competiţiei va fi organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” Neamț. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: ISU Neamţ)