Pompierii nemțeni, eroi pentru 3 cățeluși, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei cățeluiși au fost salvați dintr-o fântână adâncă de 8 metri din comuna Răucești, satul Oglinzi. Pompierii au intervenit imediat, iar cățeii au fost toți scoși vii din fântână. A fost chemată și Poliția care urmează să facă cercetări și să stabilească în ce împrejurări au ajuns animalele în fântâna respectivă.

Noi am acționat imediat ce am fost anunțați. La fața locului s-au deplasat cinci colegi care au scos cățelușii vii din fântână, cu o adâncime de 8 metri și un diametru de 80 de centimetri. Fântâna era construită pe domeniul public.  Gura fântânii era destul de joasă, nu știm cum au ajuns acolo animalele. Colegii mei i- au scos vii. Poliția va stabili ce s-a întâmplat acolo“, a precizat locotenent Andrei Grancea, comandant al detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.

De asemenea, potrivit ISU Neamț, unul dintre cățeluși a fost adoptat de un localnic. (E.C.)

Articolul precedentConsiliul Județean Neamț – comunicat de presă privind reabilitarea termică a clădirii Spitalului de Psihiatrie „Sfântul Nicolae“ din Roman
Articolul următorSăptămâna viitoare, o nouă licitație pentru terenurile din Ștrand
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.