0:00

Echipa de băieţi a Şcolii Girov a obţinut locul I la etapa naţională a Concursului „Prietenii Pompierilor” de la Satu Mare şi urmează să reprezinte România la competiția de la nivel internațional. Olimpiada Internațională a pompierilor se va desfășura în Slovenia, la Celje, în perioada 17-24 iulie, și în acest moment se fac eforturi pentru ca echipajul să poată avea tot ce este necesar pentru a reprezenta comuna, județul și tara cât mai bine, iar în bugetul local nu există bani pentru asta.

Pompierii de la Girov reprezintă România la nivel european, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Primarul comunei Girov, Vasile Ciubotaru caută sponsori pentru transportul acestora, partea de cazare şi masă fiind asigurată de organizatori.

Echipa a fost deja în tabăra de antrenament de la Braşov, organizată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Concursurile internaţionale ale tinerilor pompieri sunt organizate de Asociaţia Internaţională a Serviciilor de Incendiu şi Salvare (CTIF), iar la acestea participă echipajele de băieţi/mixte şi de fete câştigătoare ale etapei naţionale.

Angela Croitoru

Articolul precedentDSP Neamț – „Prin mișcare, o sănătate mai bună!”, campanie adresată bolnavilor cronici
Articolul următorDupă căderea pieței sovietice, COMES dă lovitura prin semnarea unui contract de 22,7 milioane euro, pe o perioadă de doi ani, cu un contractor mondial din Franța
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.