Polițiștii romașcani caută doi adolescenți fugiți dintr-un centru, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVasile Boghian, în vârstă de 15 ani, a plecat din Complexul de Servicii Roman, pe baza unui bilet de învoire, ieri, 3 iunie și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,70  metri,  greutate – 65 de kilograme, păr brunet, scurt, ochi căprui.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un hanorac negru cu imprimeu maro, tricou negru cu imprimeu alb, pantaloni tip jeans de culoare neagră, fiind încălțat cu pantofi sport negri cu dungi albe.

*********************************

Polițiștii romașcani caută doi adolescenți fugiți dintr-un centru, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn aceeași zi și din același centru a plecat și Gabriela Hârțescu, în vârstă de 17 ani. Și ea este căutată de polițiștii romașcani fiind dată dispărută de reprezentanții complexului de servicii.

Semnalmente: înălţime – 1,64 metri,  greutate – 50 de kilograme, păr blond,  lung, ochi căprui.

În momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un tricou albastru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțată cu pantofi sport albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de cei doi adolescenți.

Orice persoană care poate oferi informații despre cei doi dispăruți este rugată să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să anunțe la 112.

A.C.

Articolul precedentL4 Victoria Horia câştigă şi cupa şi campionatul în sezonul 2022/2023
Articolul următorAccident cu victimă, șoferul a plecat de la locul faptei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.