Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț încearcă să identifice două persoane care și-au însușit portofelul unei femei și au efectuat tranzacții cu cardul găsit în acesta. Ei solicită sprijinul cetățenilor având la dispoziție mai multe imagini de pe camerele de supraveghere a unei stații de carburanți din Piatra Neamț.

Polițiștii nemțeni cer ajutorul pentru identificarea a două persoane, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru  infracțiunile de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de tranzacții financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Polițiștii nemțeni cer ajutorul pentru identificarea a două persoane, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„La data de 23 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 53 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, la data de 15 noiembrie 2021, ar fi pierdut, în împrejurări necunoscute, portofelul în care se aflau mai multe documente personale, carduri și o sumă de bani. Totodată, în cursul aceleiași zile, aceasta a constatat că ar fi fost efectuate mai multe tranzacții financiare, de pe unul dintre cardurile bancare aflate în portofel.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de tranzacții financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanelor din imagini este rugat să anunțe Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, la telefon 0233/207000.

Angela Croitoru

Articolul precedentTârgu Neamț. A lăsat Poliția locală pentru cea națională
Articolul următorL2 PLAY-OUT Poli Iaşi a încheiat sezonul cu o victorie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.