Un poliţist nemţean, iubitor al mişcării pe două roţi, a răspuns prompt invitaţiei lansate de Asociaţia ”Cu bicicleta departe” de a participa la ”Turul Centenarului”.

Evenimentul a fost organizat în perioada 26 iunie – 1 iulie 2018.

Acţiunea de promovare a mişcării pe bicicletă a presupus ca polițiștii să parcurgă peste 500 de km, cu plecare simultană din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, și reunirea duminică, 1 iulie, într-un loc cu puternice rezonanţe istorice: Cetatea Alba Iulia.

Poliţistul nemţean s-a aliniat startului, alături de grupul care a pornit din Iaşi.

Agent principal de poliţie Andrei Prichici, din cadrul Secției de Poliţie Rurală Ion Creangă, nu a fost selectat întâmplător. Acesta practică ciclismul de 3 ani, în decursul cărora a participat la competiții sportive, ocupând locuri fruntașe. De asemenea, împreună cu alți împătimiți ai sportului pe două roți, a organizat prima ediție a ”MTB Roman Maraton”, concurs desfășurat în municipiul Roman, pe 5 mai 2018.

Parcurgerea celor 500 de km în 5 zile, în condiții de ploaie și temperaturi scăzute, pe traseul Iași-Roman-Piatra Neamț-Gheorgheni-Târgu Mureș-Mediaș-Alba Iulia a reprezentat modul în care echipa de poliţişti a adus un omagiu trecutului României şi evenimentelor care au marcat istoria acestei ţări.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ îl încurajează şi îl susţine în activităţile viitoare!

Articolul precedentLocalnic din Grințieș mușcat de șarpe
Articolul următorEscroci prinși în flagrant, pe punctul să primească mii de lei și euro
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.