politie rutieraDe mai bine de 24 de ore, poliţiştii rutieri din tot judeţul sunt în alertă şi caută un şofer care a provocat un accident rutier în dimineaţa de 2 noiembrie. Un bărbat de 80 de ani din Borleşti a fost găsit căzut, lovit la cap, pe un trotuar din Roznov. Bătrânul a fost transportat la spital, unde medicii au constatat că leziunile pe care le avea (fractură de arcadă zigomatică şi hematom) indicau că a fost victima unui impact. De altfel şi el însuşi a declarat că a fost lovit de un autoturism. După urmele de la faţa locului, poliţiştii tind să creadă că, după accident, şoferul a mutat victima pe trotuar şi apoi a dispărut.

„În momentul de faţă poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a identifica şoferul implicat în accident”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Oricine deţine vreo informaţie despre producerea impactului şi despre conducătorul auto este rugat să se adreseze poliţiştilor”.

După ce va fi găsit, şoferul va fi cercetat atât pentru vătămare corporală din culpă, cât şi pentru părăsirea locului accidentului şi modificarea urmelor de la faţa locului. (C. MIRCEA)

Articolul precedentBICAZ: Bani aruncați în vânt pe camere video
Articolul următorCinci poveşti de jefuit bătrânii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.