245 de nemțeni au fost amendați pentru că nu purtau masca de protecție și 13 pentru că au ieșit noaptea fără a avea declarație sau dovadă de la angajator. Aceștia au fost depistați la controalele derulate de polițiștii nemțeni de vineri până duminică, 28 februarie și au fost aplicate amenzi în valoare de 27.000 lei.

Jumătate din amenzi s-au dat ieri, duminică, când au fost legitimate 1.290 de persoane, au fost controlate 58 de firme (baruri, terase etc) și 79 mijloace de transport. Au fost sancționate 102 persoane care nu purtau masca. „Alte 13 sancțiuni contravenționale au fost aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea sau libera circulație”, potrivit IPJ Neamț.

C.I.

Articolul precedentSpitalul Roman angajează 7 șomeri
Articolul următorAlți 44 de nemțeni testați pozitiv. Crește numărul pacienților din ATI la nivel național

2 COMENTARII

 1. Aceste glorioase fapte de arme pălesc în fața realității pentru care plătim soldele cărnoase ale acestora .
  La Roman un bătrân a fost tâlhărit in scara blocului in care locuiește .
  Ați dat în ziarele locale cam toate .
  România își plătește polițiștii și jandarmii pentru protectia cetățenilor și a bunurilor acestora, cel puțin asta ii învață pe studenți în academia de politie și la școlile de subofițeri .
  Nu sa pândească cârpe pe fețele bieților oameni pe strada.

 2. Un update dureros . Eroii cu măștile au dat aseară examenul competenței la Onești, o divizie de inutili MAI au privit cum doi muncitori erau tranșați cu cuțitul de un dement .
  Asta e poliția română .

Comments are closed.