reclama autocenter

Săptămâna trecută, polițiștii au reținut 133 de permise de conducere de la șoferii care au pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic fie prin depășirea vitezei legale cu peste 50 km/h, fie prin efectuarea de depășiri neregulamentare, neacordarea de prioritate și conducere sub influența alcoolului.

În total, de-a lungul săptămânii, au aplicate 937 de amenzi, 337 pentru depășirea vitezei, 101 pentru abaterile săvârșite de pietoni, 41 pentru abaterile săvârșite de bicicliști, 19 pentru neacordarea de prioritate de trecere vehiculelor, 17 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 12 pentru depășiri neregulamentare, 12 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, iar 380 pentru alte abateri rutiere.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 133 de permise de conducere”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Dintre acestea, 58 au fost pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime legale admise, 19 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, 17 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, 12 pentru depășiri neregulamentare, 12 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și 15 pentru nerespectarea altor norme rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce. Totodată, au fost retrase 36 de certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale”.

În timpul acțiunilor din trafic, polițiștii rutieri au constatat comiterea a11 infracțiuni la regimul rutier: 7 de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, 3 de conducere a unui vehicul neînmatriculat și o infracțiune de conducere fără permis.

C.M.

 

Articolul precedentÎncă 37 de nemțeni pozitivi la coronavirus. 9.448 de persoane vindecate, din 12.380 infectate, până acum
Articolul următorFOTO: O tavă uitată în cuptor a alarmat locatarii dintr-un bloc din Piatra-Neamț

1 COMENTARIU

  1. Pe bune !!! Sunt aceeași polițiști care sunt nemulțumiți de salarii ? Dau divada de exces de zel sau de frica ?

Comments are closed.