lemn confiscat 01Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Popricani (Iaşi), împreună cu lucrători silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava şi ai Direcţiei Silvice Iaşi, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au verificat modul de deţinere a materialului lemnos comercializat în Piaţa Agroalimentară Cârniceni, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Iaşi.

“Au fost controlați 9 agenți economici și legitimate 15 persoane. Au fost verificate 8 autovehicule, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale, dintre care 5 conform Legii nr. 171/2010, două conform Legii nr. 12/1990 și 5 conform HG 984/2005. Valoarea sancțiunilor aplicate este de 11.500 lei. Au fost confiscați 21,632 mc de cherestea din răşinoase, în valoare de 8.640 lei”, se menţionează în comunicatul citat.

“Au fost sancţionaţi cu câte 2.000 lei fiecare, doi bărbați, de 41 ani, respectiv 26 ani, ambii din judeţul Suceava, care au comercializat material lemnos (cherestea din răşinoase) fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege. De la aceştia s-au ridicat în vederea confiscării 4,453 m.c. material lemnos, care au fost predați Ocolului Silvic Iaşi”, conform precizărilor Poliţiei Iaşi. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAdversare din Islanda pentru HCM Roman
Articolul următorPrimarul de Borca a demisionat cu tot cu secretara comunei! Actualizare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.