Doi polițiști au fost loviți de un bărbat aflat în stare de agitație, care a făcut un scandal monstru și a distrus mai multe lucruri din gospodărie, în seara de 18 septembrie. Soția lui a sunat la 112 și doi agenți s-au dus la intervenție, dar n-au reușit să se înțeleagă cu bărbatul, care i-a înjurat de cum i-a văzut, i-a amenințat și nu a vrut, sub nicio formă, să-și „dezvăluie” identitatea. În aceste condiții, polițiștii au încercat să-l încătușeze, operațiune care l-a enervat și mai tare. L-a lovit cu capul în gură pe unul dintre polițiști, dar până la urmă i-au fost puse „brățările” și a fost dus la sediu. Când a fost scos din autoturism, individul l-a lovit și pe al doilea polițist. Într-un final a fost dus la spital și internat, pentru scurt timp, la secția de psihiatrie. Procurorul care va instrumenta dosarul penal întocmit pe numele scandalagiului l-a prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ privind pe inculpatul Ruscanu Mihai, aflat în Centrul de reţinere şi arest preventiv Neamţ şi dispune arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.09.2018 până la data de 19.10.2018 inclusiv, luând act că inculpatul este cercetat în dosarul de urmărire penală nr. 3992/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere și două infracţiuni de ultraj, respingând ca nefondată solicitarea formulată de inculpat de a se lua faţă de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu sau măsura preventivă a controlului judiciar”, a decis judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Piatra-Neamț.

Imediat după ce s-a pronunțat instanța, Mihai Ruscanu (46 de ani) a făcut contestație, sperând ca următorul complet să-l scape de arest. (C.M.)

Articolul precedentClubul de franceză-cursuri de aprofundare
Articolul următorBărbatul accidentat la Cordun a murit la Iași
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.