Poliţişti acuzaţi că i-au spart capul unui tânăr din Mărgineni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr din Mărgineni a sunat la 112, în seara de 26 mai, şi a spus că doi poliţişti din localitate l-au lovit cu bastoanele şi i-au crăpat capul. Bărbatul a fost transportat la spitalul judeţean, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, în sensul că i-a fost suturată plaga (pielea era crăpată) din zona occipitală. Doctorul care l-a consultat a opinat că rana este efectul unei căderi şi nu al unei lovituri, dar cuvântul decisiv îl va avea medicul legist, care urmează să examineze pacientul.

Varianta celor doi poliţişti din localitate este că l-au văzut pe stradă pe tânăr şi au vrut să-l conducă la sediu, pentru audiere, având în vedere că el are calitatea de suspect în mai multe dosare penale de furt. N-au apucat, însă, nici să discute cu el, pentru că imediat ce i-a văzut, tânărul a fugit în curte. Dacă în grabă s-a împiedicat şi a căzut, rămâne de stabilit.

Varianta tânărului este că poliţiştii l-au lovit şi cum el a depus o plângere în acest sens, s-a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. Un procuror va coordona cercetările şi va stabili, la capătul investigaţiilor, cum au stat lucrurile de fapt.

C.M.

Articolul precedentMaşină incendiată la miezul nopţii, la Pipirig
Articolul următorŞocant: şi-a abandonat fratele mort pe o păşune, la fel a procedat şi cu mama
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.