Polițist lovit, cu picioarele, de un scandalagiu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn polițist de la Secția Rurală Bicaz a fost agresat, în seara de 20 decembrie, de un bărbat de 35 de ani, din Mureș, care făcea scandal acasă la fratele lui, în localitatea Hangu. Văzând că nu reușește să-și potolească fratele agresiv, bărbatul din Hangu a sunat la 112 și a cerut ajutor.

La vederea polițiștilor, cel în cauză ar fi devenit recalcitrant și nu s-ar fi conformat indicațiilor acestora de a înceta acțiunile violente, continuând să-i adreseze amenințări cu acte de violență fratelui său, totodată lovindu-l cu palma în zona feței”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În acel moment, în urma nerespectării somațiilor, polițiștii au intervenit prompt, folosind spray-ul iritant-lacrimogen și procedând la imobilizarea și încătușarea acestuia. În scopul de a-și asigura scăparea, acesta ar fi lovit unul dintre polițiști cu picioarele în zona membrelor inferioare. Ulterior, acesta le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență ambilor agenți de poliție. Agentul de poliție nu a suferit leziuni care să necesite asistență medicală de specialitate”.

Agresorului i s-a întocmit dosar penal pentru ultraj, procurorul de caz a dispus reținerea lui, pentru 24 de ore, iar astăzi, 21 decembrie, va fi prezentat instanței, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedent28 centre de vaccinare anti Covid stabilite în județul Neamț
Articolul următor18 ani de închisoare pentru că și-a ucis soția cu cuțitul