politie ecusonUn polițist din Rădăuți a dovedit prezență de spirit, reușind să prindă și să rețină doi tineri care sustrăseseră 4 jante echipate cu anvelope, în valoare de 400 €. Chiar dacă era în timpul liber, agentul și-a făcut datoria atât, se relevă într-un comunicat al Poliţiei Suceava.

“La data de 13.10.2015, ora 18.30, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată telefonic de către un agent de poliție din cadrul Biroului Rutier Rădăuți, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în afara orelor de program, deplasându-se pe strada Cucului din localitate, a observat două persoane în fața unui imobil, care încărcau în portbagajul unui autoturism 4 jante din aliaj prevăzute cu anvelope. Având în vedere faptul că agentul știa că în noaptea de 11/12.10.2015, persoane necunoscute au sustras dintr-un garaj situat pe str. Cucului, din municipiul Rădăuți, bunuri cu caracteristici asemănătoare, polițistul a solicitat sprijinul unei patrule, ocazie cu care bunurile au fost identificate ca fiind cele sustrase din garaj”, se precizează în comunicatul citat.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autorii furtului sunt doi minori, ambii în vârstă de 15 ani, din municipiul Rădăuți. Având în vedere vârsta persoanelor bănuite, acestea vor fi prezentate Serviciului de medicină legală Suceava pentru a se stabili dacă au săvârșit faptă cu discernământ. Prejudiciul a fost stabilit la 400 €, fiind recuperat integral. În cauză a fost întocmit dosar penal față de cei doi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Rădăuți. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPercheziţii la comercianţi de carne! Prejudiciu de 1,5 milioane lei!
Articolul următor1.700 de locuri de muncă în UE! Cele mai multe, în Spania!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.