reclama autocenter

papagalii fara bilet

Să știți că de luni o început să plouă cu dume, unele mai bărboase, altele mai durdulii, pe categorii și orizonturi de așteptare. Una din ele vine de la un sărvici public care emite docomentele pe care le cere milițistu` când trage pe cineva pă dreapta și care povestește despre un flagrant pentru șăfu` dă serviciu. Faza-i că flagrantu` s-o întors stânga-mprejur și l-o pocnit pe ăla care o denunțat. Acuma, din ce știm noi, oamenii plantați pă foncții au pe ici colo și ceva protecție la cutremure și flagranturi, așa că nu-i recomandat să se recurgă la așa ceva, ca cel ce o inițiat procedura și o luat-o păste nări. Că se mai vorghește de un șăf de partid care o garantat oarece funcție contra unei sume de coco e din alt film, că pe noi ne interesează cum are grijă și dacă o foncție are mai mulți garanți. Aflăm și vă zicem.

Un june conducător de tineri politici dă pesedeu din celălant municipiu și totodată conducător și de mașină auto are noroc în politică, dar la amor e dezastru. Ne zice o cumătră respectabilă den Roman cum că junele suspomenit și-o perdut perechea de plimbare și totodată și cadourile primite, printre care și mașina auto. Acuma, nu ne bucurăm de necazu` junelui, ba îi urăm succes să găsească ce-i place, dar îi recomandăm cu căldură egzemplul lui junele prifect de la noi care are de grijă de o nepoată a unui om greuț dăn pesedeu și care este consecvent, atent și șarmant cu duduia în cauză. Adică, se poate, deci modelul funcționează,

Zilele astea o să îl lăsăm pe junele dom` prifect să-și vază de cele ale instituției, că așa cum pomeneam mai demult, o aterizat ditai corpoiu dă control de la București ca să vază ce măsuri s-o luat față de celălant control care o fost. Acuma, din ce știm noi, oamenii ăștia cu controlu` o vinit să se mai răcorească, că o văzut că junele prifect e destoinic și la măsuri se pricepe, asta după ce o cetit titlurile la dosarele puse spre analiză. Însă și ei este oameni și le place să se mai îndulcească cu măslină, cu o dudă, că se găsesc. Cumătru` zice că ăștia cu controlu` o fugit de cutremuru` anunțat de dom` Măhmureanu sau cum îi zice. O să vorbim cu junele prifect și o să aflăm.

Articolul precedentGrințieș: Lansare de carte
Articolul următorCardiologia a primit o donație în valoare de 35.000 de euro