Doi poliţişti de la Formaţiunea Rutieră a Poliţiei Târgu-Neamţ, respectiv agentul principal Gheorghe Sava şi agentul Florin Tărnăucă, au mers astăzi, 23 august, în Centrul de Agrement de la Oglinzi, pentru a-i sfătui pe cei mici, dar şi pe adulţii şi şoferii de autocar care-i însoşesc, cum să circule pe drumurile publice. Un grup de 140 de elevi, cu tot cu profesori au sosit de luni, 20 august, în tabăra de la Oglinzi, iar până duminică când se vor întoarce acasă, în Dolj, vor mai merge prin excursii, pentru a vizita obiective turistice din zona Târgu-Neamţ.

“Pe perioada vacanţei lucrătorii de la Formaţiunea Rutieră a Poliţiei Târgu-Neamţ s-a deplasat la Centrul de Agrement de la Oglinzi, unde este organizată o tabără cu elevi din judeţul Dolj, pentru a le da sfaturi privind circulaţia pe drumurile publice, prin deplasările lor în excursii cu autocarul. În mod special au fost instruite cadrele didactice care însoţesc aceşti copii şi şoferii autocarelor.

Încercăm prin aceste acţiuni să prevenim evenimente rutiere neplăcute, în deplasările lor prin zona Târgu-Neamţ. Astfel de acţiuni de prevenire am făcut şi până acum la tabăra din Oglinzi şi le vom continua şi în perioada următoare. La fiecare serie de grup de elevi care ajung la tabăra Oglinzi, noi venim şi facem prevenire şi instruire”, ne-a spus Gheorghe Sava, agent principal la Poliţia Rutieră Târgu-Neamţ. (C.T. STURZU)

Articolul precedentL4 Nemulţumiri legate de sistemul propus pentru noul sezon
Articolul următorConcurs cu un singur candidat la primăria Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.