Poliţia rutieră nu dă aviz Companiei CFR pentru a monta alte porţi de gabarit la Tarcău, după accidentul mortal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCompania Naţională CFR, care avea de gând să înlocuiască cele două porţi de ganarit de la podul de cale ferată de la Tarcău, nu a obţinut avizul Poliţiei rutiere Neamţ.

Reprezentanții Secției L4 Bacău au înaintat comanda, iar cele 2 grinzi vor fi transportate și montate în perioada 17.05.2021-21.05.2021, fiind totodată demarate și procedurile pentru obținerea aprobării închiderii DN 15”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale CFR.

Comisarul şef Mihai Mavriş, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Neamţ, n-a acordat aviz pentru închiderea drumului, pentru că este o anchetă penală în curs, iar soluţionarea dosarului implică efectuarea unei expertize tehnice. Iar graba CFR de a monta alte grinzi, tocmai după producerea accidentului în care au murit doi oameni, este cel puţin ciudată, în condiţiile în care una din porţile de gabarit este, practic, inutilizabilă de mai bine de un an, dipă ce un camion cu lemne a agăţat grinda.

C.M.

 

Articolul precedentIncidența Covid scade și după relaxare: 339 cazuri active mai sunt în Neamț
Articolul următorBărbat surprins mâncând carnea crudă furată