După ce toţi candidaţii s-au “împiedicat” de interviul pe teme profesionale, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ anunţă un nou concurs pentru funcţia de adjunct al Poliţiei Roman. Înscrierile se fac la sediul IPJ Neamț-Serviciul Resurse Umane, până pe data de 9 februarie, la ora 14.00.

„Funcţia este prevăzută cu gradul profesional de comisar şef de poliţie, iar recrutarea se realizează cu personal din sursă internă. (…) Concursul/examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, la data de 02.03.2017, ora 10:00, conform graficului de desfăşurare a concursului/examenului. Concursul/examenul va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, desfăşurat conform Metodologiei prevăzute în Anexa nr. 3 din Ordinul M.A.I. nr. 140/2016-privind unele activităţi de management resurse umane în unitățile de politie ale M.A.I., şi care va fi apreciat cu note de la 1 la 10. Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi a obţinut minim nota 7,00, candidaţii fiind declarați «admis» în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la interviul structurat pe subiecte profesionale”, precizează IPJ Neamţ.

La precedentul concurs, încheiat subit pe 11 ianuarie, au participat Constantin Radu (actualul împuternicit), Iulian Cloşcă (Biroul poliţiei rutiere), Adrian Niţă (Biroul judiciar), Mihai Agache (Secţia Rurală Crăcăoani) şi Daniel Lungu (Secţia Rurală Sagna).

Alte detalii AICI (pdf). (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedent„Serbările zăpezii” de la Durău, scurtate de temperaturile ridicate
Articolul următorACTUALIZARE Incendiu la Bozieni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.