O fată de 14 ani, din Pângăraţi, şi un bărbat de 57 de ani, din Secuieni, sunt căutaţi de poliţie pentru că au plecat de acasă, fiecare de la casa lui, şi nu s-au mai întors. Adolescenta, Elena Andreea Berejan, este dispărută din ziua de 15 aprilie şi a plecat de acasă îmbrăcată cu un hanorac gri, cu glugă, pantaloni tip jeans de culoare albastră şi încălţată cu pantofi sport de culoare albă. Ea are înălţimea de 1.65 – 1.70 metri, greutatea de aproximativ 70 de kilograme, părul drept, vopsit brunet, tuns la nivelul umerilor şi ochii căprui. Ca semn particular, fata are o cicatrice la nivelul antebraţului stâng, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale.

Bărbatul, Gheorghe Sorin Ţicămucă, a plecat de acasă spre Roman în ziua de 10 aprilie şi nu s-a mai întors. El are  înălţimea de 1.75 metri, greutatea de70 – 75 de kilograme şi părul grizonat. În ziua dispariției era îmbrăcat cu o geacă gri şi panaloni negri, încălţat cu pantofi negri, iar pe cap purta o şapcă neagră.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, a declarat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

C.M.

Articolul precedentDobreni – cea mai mare incidenţă coronavirus din judeţ
Articolul următorDecizie umilitoare: un Mercedes 4×4 transformat în biet pieton pietrean