pietricica turism

Un bărbat de 39 de ani, din Pipirig, și un altul, în vârstă de 48 de ani, din Piatra-Neamț, sunt căutați de poliție, după ce familiile i-au reclamat drept dispăruți. Cel din Pipirig, Ioan Chiriac, a plecat de acasă din ziua de 3 aprilie și nu a mai revenit. El are înălțimea de 1,85 m, greutatea de 80 de kg, fața ovală, constituția atletică, este brunet și are ochii căprui.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă neagră, pulover gri, pantaloni din stofă, iar pe cap purta o căciulă gri. Polițiștii l-au căutat în localitatea de domiciliu, fără rezultat.

Ciprian Constantin Covatariu, din Piatra-Neamț, a plecat de acasă din ziua de 5 aprilie şi nu a maid at niciun semn de viață de atunci. Mama lui este cea care a sesizat poliția. Bărbatul este înalt de1.75 m, cântărește cam 60 kg, are părul grizonat, tuns curt și ochii căprui. Cînd a plecat de acasă era îmbrăcat în echipament sport, cu trening de culoare închisă, și încălţat cu adidaşi de culoare albă.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbaților căutați, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

C.M.