0:00

Poliția, bilanț cu „happy-end” pentru 2013, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* comisarul-şef Paul Tablan aşteaptă cu „emoţie” campaniile electorale

Paul Tablan, șeful Poliției Neamț a „tras” linie după anul 2013, prezentând opiniei publice, ieri, 31 ianuarie, date din bilanțul evaluării indicatorilor și rezultatelor obținute de polițiști. Chiar dacă statistica generală arată că în 2013 au fost înregistrate cu aproximativ 600 mai multe cazuri față de anul trecut, reprezentantul IPJ Neamț s-a arătat mulțumit de activitatea polițiștilor.

„Având în vedere resursele, atât pe linie umană, cât și cele de natură financiară și logistică, ne-am îndeplinit obiectivele pe anul 2013. Este loc și de mai bine și sunt convins că la sfârșitul acestui an, rezultatele vor fi cel puțin la același nivel. După cum știți, ne-am confruntat încă de la începutul anului 2013 cu evenimente deosebite, cu impact major pentru cetățeni. Spre satisfacția noastră am reușit să le ducem cu bine, astfel încât anul acesta nu ținem în sapte și povara unor evenimente negative din anii precedenți. În spatele statisticilor se ascunde și efortul celor aproape 1.000 de polițiști nemțeni, cărora, în nume personal, le mulțumesc pentru activitate”, a declarat Paul Tablan, șeful IPJ Neamț.

La începutul acestui an a fost finalizată și evaluarea polițiștilor, despre care Tablan a adăugat că nu sunt situații deosebite, majoritatea calificativelor fiind «foarte bine». Doar campaniile electorale sunt cele care îi dau „emoții” șefului Poliției nemțene.

“Urmează o perioadă destul de încărcată, ținând cont și de cele 3 sau 4 campanii electorale, care mănâncă resurse umane, financiare, logistice. Eu sunt convins că vom trece cu bine și peste această perioadă și vreau să asigur cetățenii județului de echidistanța de care poliția nemțeană va da dovadă pe timpul acestor acțiuni”, a încheiat Paul Tablan.

Marian TEODOROF

Articolul precedentDrum închis circulației rutiere
Articolul următorCele mai mici prețuri