0:00

Policlinica din Piatra-Neamț se redeschide, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSăptămâna viitoare, Policlinica din Piatra-Neamț se redeschide, după aproape trei luni. Bolnavii care în această perioadă, în contextul coronavirusului, au fost amânați și nu au putut să fie consultați de medicii specialiști, se vor putea reprograma.

Comitetul director al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț a luat decizia reluării activității în ambulatoriu, urmând să se stabilească data exactă: „S-a luat decizia în Comitetul Director, dar nu s-a stabilit exact data de la care va fi redeschisă policlinica. Deocamdată încă se analizează, împreună cu domnul manager dr. Silviu Verzea, care sunt exact circuitele adecvate pe care să le asigurăm, care va fi programul pe fiecare cabinet, cum anume va fi organizată activitatea”, a declarat dr. Cristina Gavriloiu, directorul medical al spitalului județean.

Până atunci, policlinica trebuie pregătită să-și primească pacienții. Aceștia vor putea ajunge la medic doar dacă se programează telefonic. Când ajung la programare, mai întâi vor trebui să răspundă unui chestionar și vor fi triați epidemiologic. În interior se va putea intra doar cu mască.

(C.I.)

Articolul precedentAvertizare imediată de vijelii și grindină în aproape toată Moldova
Articolul următorDIICOT s-a autosesizat în cazul agresiunii sexuale de la Roznov, sunt cercetați cei care au distribuit filmulețul